Samsung klíma vásárlási információk

A klimaakcio.hu célja, hogy Önnek a lehető legkedvezőbb áron kínálja a Samsung klímaberendezéseket. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. A megszerzett tapasztalatunkkal és szakértelműnkkel segítjük vevőinket nap, mint nap a lehető legjobb megoldást megtálalni az épület klímatizálás területén.


A megrendelés folyamata:
Weboldalunkon keresztül kiválasztja az Önnek szükséges klímaberendezést és a megrendelő űrlap kitöltése után leadja megrendelését. Szakembereink 1 munkanapon belül visszaigazolják a megrendelését, illetve felveszik Önnel telefonon vagy e-mail-on keresztül a kapcsolatot.

  • Amennyiben a megrendelt termék megtalálható raktárkészletünkben, a megrendelést követő napon kerül kiszállításra.
  • Abban az esetben, ha a kiválasztott termék nincsen a raktárkészletünkön, de külső raktárunkból, esetleg az európai raktárunkból beszerezhető, szállítási időtől függően 4-5 nap.
  • Néhány termék esetén előfordulhat átmeneti hiány a piacon, ez esetben előjegyzést tudunk biztosítani, amelynek keretében a megrendelt terméket a megrendeléskori áron biztosítjuk abban az időben is, mikor ismét kapható lesz a kérdéses termék.
  • Amennyiben a kiválasztott termékre szállítási bizonytalanság miatt nem tudunk előjegyzést felvenni, helyettesítő terméket ajánlunk hasonló árkategóriában, hasonló technikai paraméterekkel.

A megrendelést lehetőség van telefonon is leadni, a 06-70/606-0055-as telefonszámon, munkatársaink hétköznapokon reggel 8-este 20 óráig, szombati napokon reggel 9-14 óráig várják hívását.


A klímakészülékek kiszállításával kapcsolatos tudnivalók:

Budapesten és Pest megyében a klimaakcio.hu saját futárja végzi a készülékek kiszállítását. A Pest megyén kívüli kiszállításokat futárcégen keresztül teljesítjük, az ország bármely pontjára, akár 24 órán belül.
Amennyiben a szállítást a klimaakcio.hu saját futárja végzi (Budapest és Pest megye), a kiszállítást előre egyeztetett időpontban végezzük, reggel 7-este 21 óráig, hétköznapokon és hétvégén egyaránt. Így lehetőség van munkaidőn kívüli kiszállításra, ezért Önnek nem kell szabadságot kivennie, és egész nap a futárt várni, a klimaakcio.hu alkalmazkodik az Ön időbeosztásához.
Ha a kiszállítást futárcégen keresztül teljesítjük (Pest megyén kívüli megrendelések esetén) a szállításra minden hétköznap reggel 8-délután 16 óráig van lehetőség. Lehetőség van szombati kiszállítást kérni 2000 Forint felár ellenében.
A megrendelt készüléket szállításkor, a garanciajegy, a magyar nyelvű használati útmutató és a számla kézhezvétele után készpénzben kell a futárnak kifizetni. Előleget nem kérünk.

A weboldalon feltüntetett akciós árak, minden esetben tartalmazzák az ingyenes országos házhozszállítás költségeit.


Lehetőség van a klímakészüléket Önöknél átvenni?

A kedvező árak biztosítása végett nem rendelkezünk magas fenntartási költséggel járó üzlethelyiséggel, de természetesen a megrendelt készüléket Budapesten, egyeztetett helyszínen lehetőség van átvenni.
Személyes átvételkor arra kell figyelni, hogy a klímakészülékek kültéri egységét, valamint a mobil klímákat csak állítva lehet szállítani (fektetni, hosszútávon dönteni, szigorúan tilos), ezért a személyautók többségében nem lehetséges a szállításuk.


A készülékek garanciáját a klimaakcio.hu vállalja?

Minden általunk értékesített Samsung klíma készülékhez mellékeljük a SAMSUNG Electronics Magyar Zrt. hivatalos garancia füzetét.
Általunk üzembe helyezett készülék esetén amennyiben rendellenességet, meghibásodást észlel, kérem vegye fel velünk telefonon a kapcsolatot (70/606-0055) és a lehető leghamarabb megjavítjuk a készüléket.

Az általunk értékesített, de a nem általunk felszerelt készülékek garanciáját alkatrész meghibásodás esetén a SAMSUNG Electronics Magyar Zrt. vállalja, a szerelésire pedig a beüzemelőnek kell garanciát adnia. Meghibásodás esetén azt javasoljuk, hogy a beüzemelő szerelő vegye fel a kapcsolatot a Samsungal 0680/726-7864 ingyenes telefonszámon.
A készülék beüzemelésekor (amennyiben nem a klimaakcio.hu helyezi üzembe a készüléket) ne felejtse el a garanciafüzetben lévő beüzemelési jegyzőkönyvet megfelelően kitöltetni a klímaszerelő szakemberrel.
A garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha zöldkártyával és Samsung regisztrációs számmal rendelkező klímaszerelő szakember helyezte üzembe a készüléket, ennek hiányában a készülékre csak 12 hónap a garancia.A klimaakcio.hu vállalja a klímakészülékek felszerelését is?

Igen, de a kedvező készülék áraink önmagukban is érvényesek. Kérem, tekintse meg a Klímaszerelés menüpontunkat. 
 
Céginformáció e-mail küldése