Samsung klíma szerelés

A klimaakcio.hu szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek az épületklímatizálás területén. A klimaakcio.hu, csak az általa értékesített klímakészülékek telepítését, beüzemelését vállalja, Budapesten és Budapest 25 km-es körzetében.
A Samsung klímakészülékek felszerelését csak zöldkártyával és Samsung regisztrációs kártyával rendelkező klímaszerelő végezheti el, ellenkező esetben a 3+2 év garancia helyett csak 1 év teljeskörű garancia érvényesíthető a készülékre.
A klimaakcio.hu magasan szakképzett klímaszerelői rendelkeznek érvényes fényképes zöldkártyával és fényképes Samsung regisztrációs kártyával is, így Ön teljesen nyugodt lehet a felől, hogy a megvásárolt klímakészülék az Ön igényeinek megfelelően, profik által lesz felszerelve.
Vevőinket nem kötelezzük, hogy a nálunk vásárolt klímakészüléket velünk szereltesse fel, így vevőink a klímaszerelést is a legkedvezőbb áron dolgozó céggel végeztethetik el, ez esetben is érvényesek akciós készülék áraink.

klima igazolvanyok

A beszerelés menete

A klímakészülékek telepítésekor speciális és magas minőségű (Makita, Refco, Rottengerger) szerszámokat használunk.
A beltéri egységet rögzítjük a hűtendő helyiségben, lehetőleg úgy, hogy az esztétikus és praktikus legyen. A kültéri egységet rögzítjük a kültéren, majd a beltéri és a kültéri egységeket összekötjük lágy vegytiszta, szigetelt vörös rézcsővel, és a megfelelő vezérlés kábellel. A beltéri egységben keletkező kondenzvizet az esetek többségében gravitációs úton vezetjük el a legalkalmasabb helyre. A klímaszerelés végeztével magunk után feltakarítunk, a klimakészülék csomagolását igény esetén elszállítjuk. A felhasználónak bemutatjuk a klimakészülék használatát, a klima kezelését. A garanciafüzetet, gépkönyvet megfelelően kitöltjük, bélyegzővel érvényesítjük.
Az általunk értékesített klímaberendezések telepítését általános esetekben, 45 000 Ft + Áfa átalányáron végezzük, amely magában foglalja a telepítéshez szükséges valamennyi szerelési anyagot (így a konzolt is) 2 m-es csőtávolságig.

 

A szerelés költségeit befolyásoló tényezők:

- Szerelés jellege: falba süllyesztve vagy falon kívül (kábelcsatornában).
- Klímaberendezés kialakítása: oldalfali, mennyezeti, mennyezet feletti, stb.
- Kültéri és beltéri berendezések távolsága.
- Egységek felszerelési helye és magassága: falra, ablak alá, erkélyre, tetőre, stb.
- Kondenzvíz, cseppvíz elvezetési lehetősége és hossza.
- Ha daru vagy kosaras emelő kell, vagy fel kell állványozni stb.

  
 
Céginformáció e-mail küldése